Tips till nybörjare som vill teckna – introduktion

Hej allihopa (om det finns någon kvar där ute?, haha)!

Jag är verkligen usel på att blogga, jag måste försöka skärpa till mig. Men eftersom skapandet har vart i sparlåga så har jag inte haft något att publicera. Men så fick jag ett önskemål av en läsare om jag kunde lära ut lite hur man tecknar och så. Så det nappade jag ju direkt på och tänkte att, det är ju ett utmärkt sätt att hålla bloggen aktiv på samtidigt som ni som är intresserade även får ut något av det hela också.

Så mitt första inlägg inom denna ”serie” eller vad man ska kalla det för… ja serie av tips och trix inlägg helt enkelt. Målet är att det ska bli många där jag tar upp tips och trix och eventuellt någon tutorial här och där om hur man kan komma igång med sitt tecknande och tips på hur man kan utvecklas.

Jag får dock säga att jag är självlärd så det jag lär ut kommer troligen inte alltid passa in med det man får lära sig på konstskolor och dylikt. Men jag anser att det finns inga rätt eller fel inom skapandet. Alla skapar efter sina egna förutsättningar och sätt som känns bekväma men fortfarande utmanande för sig själv. Huvudsaken är att man under hela förloppet tycker det är roligt att skapa och vara kreativ, det är det viktigaste. Att man gör det för sin egen skull och inte för att någon annan tycker si och så.

Så här i dessa inlägg kommer jag dela med mig av hur JAG gör, och kanske tycker andra att dessa tips fungerar bra även för dom så är ju det toppen. Men det sättet jag gör är inte ett sätt som man måste göra på, utan det är bara en representation av vad som fungerar för mig, och det betyder inte att det automatiskt kommer fungera för någon annan. Så ha det i åtanke när ni följer mina tips, trix och tutorial inlägg. 🙂

Så med detta sagt så ser jag fram emot att få dela med mig av vad jag kan till er där ute och hoppas att mina tips kanske hjälper någon annan där ute i sin kreativa resa. 🙂

Detta inlägg är bara en introduktion, nästa inlägg så börjar vi på riktigt! Så se till att vässa pennorna nu! 😉

pencil-1238756_1280

//Anne

OBS! Bilden i inlägget kommer ifrån Pixabay och tillhör inte mig.

4 tankar om “Tips till nybörjare som vill teckna – introduktion

  1. Fan vad roligt, som jag har väntat ;)) Jag trodde nästan att du hade glömt bort din blogg så nu blev jag glad. 🙂 Förstår att mycket tips och trix inte funkar för alla men det ska bli otroligt kul att läsa hur just du utvecklades med tanke på att jag gillar din konst så mycket.

  2. Ping: Tips till nybörjare som vill teckna – Material | Tandem Musca Cacavit

  3. Ping: Tips till nybörjare som vill teckna – Hur börjar man? | Tandem Musca Cacavit

  4. Ping: Tips till nybörjare som vill teckna – Ritkramp | Tandem Musca Cacavit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: