Fiskar i glödlampor

Men hallå där, kors i taket, jag klarade att göra ett nytt blogginlägg såhär kort efter den senaste! Klapp på axeln till mig själv, haha.

Dagens bild idag är ännu en fotomanipulation som jag gjort. Denna gjorde jag i februari detta året. Den var väldigt kul och göra och jag gillar det surrealistiska i bilden. Det finns många som gjort fiskar i glödlampor innan mig, men jag ville också testa på det och se om jag klarade av att göra en sådan manipulation. 🙂

Denna bilden har inte heller någon djup bakgrundshistoria utan gjordes endast för skojs skull och för att utmana mig själv. Den var allt pillig minns jag och det var svårt att få den så som jag ville. Men känner mig nöjd med slutresultatet tillslut.

Men det var nog allt jag hade att säga i dagens inlägg, finns inte så mycket att tillägga här.

Tänkte jag skulle börja med en ny grej i varje inlägg också för att få er läsare mer engagerade och skapa diskussioner etc. Dagens fråga!

Dagens fråga är: Har ni akvariefiskar i era hem, och i så fall vad är det för sorter? 🙂 

Jag själv har akvariefiskar av följande sorter: Svärdbärare, Platy, Metallpansarmalar, Otocinclus, Marmor gurami, Kardinaltetror och Neontetror. Sedan även Posthornssnäckor och Physor. 🙂

//Anne

Jag uppmanar er även denna gång att visa upp era manipulationer i kommentarerna om ni vill visa upp det ni gjort, då jag tycker det vore jätte kul och inspirerande att se. Och så finns det även en chans att den bild jag fastnar mest för får ett eget inlägg här i bloggen (vid er tillåtelse såklart, så glöm inte att skriva med det i eran kommentar).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: